VÄLKOMMEN!
(Till Nya Sitatata.com)


Det finns fortfarande många av de ursprungliga Sitatata-sidorna kvar, men dom kommer att bytas ut allteftersom mot förhoppningsvis bättre lay-out och läsbarhet. Förändringen börjar att bli märkbar redan nu. Observera dock att allt "krut" kommer att läggas på utvecklingen av den nya siten, således kommer enbart sporadiska uppdateringar att ske på de gamla sidorna.

Dom främsta orsakerna för att börja om på ny kula är att den gamla siten fungerade enbart i I-Explorer och det skall vi råda bot på - hade vi tänkt oss. Det är svårt att täcka alla webb-läsare, men vi försöker att få sajten att fungera åtminstone på dom vanligaste läsarna. Tyvärr så tar det sin tid att gå igenom hela sajten - så hava tålamod. En nog så viktig orsak till förändringen är även att hela härligheten hade brett ut sig så att den hade blivit oöverskådlig och därmed mycket svår att uppdatera.

Innehållet på sidan förblir lika varierande som i föregångaren men förhoppningsvis med renare lay-out och enklare att navigera i.

På huvudsidorna sköts navigeringen till undersidorna via menýn på vänstra sidan. Från under sidorna kommer man alltid tillbaka till huvudsidan. Härifrån kan man också hoppa över till andra språksidor - om man har lust - via flaggorna. Logon (valpen) i menýn tar dig alltid till första sidan (HOME).

Några nya avsnitt har tillkommit, bl.a. LINUX där vi till att börja med koncentrerar oss på en linux-distribution, nämligen PUPPY-linux. Den är intressant i många avseenden, men främst för sin smidighet, storlek (litenhet), snabbhet och att den kan köras från live-Cd. Vi har nyss börjat titta på den så den är ny för oss också.
PUPPY-linux har gjort underverk med våran gamla och trötta dator - den har piggnat till och blivit avsevärt snabbare. Så vi har anledning att återkomma.

Länkguiden har även den piffats upp och fått en renare stil.

Klicka runt och ha det trevligt en stund - mycket nöje.

Skriv gärna vad du tycker.

e-post

Senast ändrad 2008-11-03

Copyright©Sitatata.com