TERVETULOA!
(Uusille Sitatata.com-sivuille)


Vielä toistaiseksi on monia alkuperäisiä Sitatata-sivuja jäljellä, mutta ne tullaan vähitellen vaihtamaan selkeämpiin ja paremmin luettaviin sivuihin. Muutokset alkavat jo nyt olla näkyviä. Kaikki tarmo tullaan kuitenkin suuntaamaan uuden sivuston luomiseen ja vain satunnaisia päivityksiä tehdään vanhoille sivuille.

Tärkeimmät syyt muutostyön aloittamiseen on että vanha sivusto toimi vain I-Explorerissa ja se rajoitus on tarkoituksena poistaa. Kaikki selaimet eivät ehkä tulevaisuudessakaan toimi, koska webbi-sivujen standardisoimisessa on puutteita ja kaikki eivät niitä noudata. Niinpä tavoitteena onkin saada sivut toimimaan ainakin tavallisimmissa selailimissa. Valitettavasti kaikki muutokset ottavat oman aikansa - niin että tarvitaan hiukan kärsivällisyyttä. Toinen tärkeä syy uudistukseen on että sivusto on levinnyt kuin "Kenosen eväät", sivustosta on vaikea saada minkäänlaista kokonaiskuvaa ja siksi se on myös vaikeasti päivitetävissä.

Sisältö tulee vastaisuudessakin olemaan yhtä vaihtelevaa kuin tähänkin asti, mutta toivottavasti puhtaammalla lay-out:illa ja helpommin navigoitavissa.

Pääsivuilla navigointi alasivuille tapahtuu vasemmalla olevan menun kautta. Alasivuilta pääsee aina takaisin pääsivulle. Täältä voi myös hypätä muille kieli-sivuille lippujen kautta - jos huvittaa. Logo (koiranpentu) menussa vie sinut aina kotisivulle (HOME).

Muutamia uutuuksia on tullut lisää, m.m. LINUX, aluksi keskitytään yhteen distroon, nimittäin PUPPY-linux:een. Se on mielenkiintoinen monestakin syystä, mutta ensisijaisesti sujuvuudesta, koosta (pieni), nopeudesta ja että sitä voi ajaa suoraan live-Cd:ltä. Olemme vasta aloittaneet, joten se on täysin uusi meillekin.
PUPPY-linux on tehnyt ihmeitä vanhan ja väsyneen kannettavan tietokoneen kanssa - se on silminnähtävästi piristynyt ja on nyt huomattavasti nopeampi kuin koskaan Windowsilla. Joten palaamme asiaan myöhemmin ja kerromme kuinka käy.

Linkki-opaskin on läpikäynyt kunnollisen somistuksen ja saanut puhtaamman tyylin.

Tee pieni kierros ja tutustu - toivottavasti löydät jotain sopivaa ja viihdyt.
Tervetuloa takaisin.

Lähetä palautetta ja kerro mielipiteesi.

e-post

Viimeksi päivitetty 2008-11-03

Copyright©Sitatata.com